Ipar 4.0 az élvonalban: több, mint technológia

Ipar 4.0, IoT integráció, okos gyár: hívószavak melyek csak akkor jelentenek tényleges versenyelőnyt, ha stratégiai szemlélettel párosulnak. Ezért nem csak technológiát, hanem teljes körű támogatást, bevezetési módszertant is nyújtunk.

Mimosa

Mit és hogyan mérünk?

Elsősorban olyan összetett mutatószámokat mérünk, mint a teljes eszközhatékonyság mutató (OEE), de emellett bármilyen termelő gépről ki tudunk nyerni olyan adatokat, amelyek közvetve vagy közvetlenül hozzájárulnak cége eredményességéhez: átbocsátóképesség, gyártási ciklusidő, átállási idő, kapacitáskihasználás, menetrend vagy termelés teljesítése, tervezett és sürgősségi karbantartási munkák százalékos aránya, termelékenység, ügyfél visszautasítások/visszatérések, beszállítói minőség.

Egységes, automatizált, valós idejű ipari adatgyűjtést nyújtunk, hogy adatvezérelt döntésekkel a leghatékonyabb termelési és karbantartási stratégiát dolgozhassa ki cégének. Beruházásmentesen, költséghatékonyan, a meglévő géppark leváltása nélkül.

Hardver

Az IMM-data hardver megoldása (Polaris és Mimosa) egy univerzális adatgyűjtő és továbbító eszköz, amely egy érzékelő segítségével bármilyen programnyelvet beszélő termelési gépével megtalálja a közös hangot.

Használata egyszerű, Plug & Play elven működik, teljesen gépparkja egyedi igényeire szabható.

Gyors beüzemelés

Könnyű és egyszerű használat, gyors telepítés cége igényeire szabva.

Egységes adatgyűjtés

Nem számít milyen régi gépe van, gyorsan és pontosan ki tudjuk nyerni az értékes adatokat.

Skálázhatóság

Moduláris kialakításának köszönhetően, rugalmasan bővíthető megoldásunk.

Döntéstámogatás

Megfelelő információ, megfelelő időben: az okos döntések alapja.

Automatizáció

Gyártásoptimalizálás akár emberi beavatkozás nélkül is: az algoritmusok 0-24 a cégért dolgoznak.

Rendszerintegráció

Könnyen integrálódik meglévő ERP - és MES rendszerével.

Szoftver

Az IMM-data szoftvermegoldása (Saggitarius) egy felhő alapú, adatgyűjtésre, adattárolásra és elemzésre alkalmas rendszer. Legnagyobb előnye a valós idejű elemzői felület, ahol azonnali értesítést ad a megfelelő személynek, ha közbe kell lépni.

Ezeknek a folyamatoknak egy része teljesen automatizált, így bizonyos feladatoknál emberi közbeavatkozás nélkül, automatikusan történik a gyártásoptimalizálás.

Tanácsadás

Egy új technológia bevezetése nem csak műszaki, hanem stratégiai feladat is, a cég egész működésére pozitívan kihat. Ezért az ipari adatgyűjtő rendszer bevezetése előtt, közben és után is számíthat szakértelmünkre: kihozzuk a legtöbbet termeléséből.

Szakértelem

Több iparágban, több országban, számos ügyfélnek segítettünk szintet lépni.

Tudástár

Az a tudás értékes, amit meg is tudunk osztani. Ezért komplett oktatási ütemtervet biztosítunk.

Partnerkapcsolat

Teljes körű, vállalkozása igényeire szabott bevezetési módszertant adunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy a számok mögött meglátjuk az embert: tudjuk, hogy nincsenek sablonmegoldások, ezért minden ügyfelünkre partnerként tekintünk.

Ügyfeleink

Scroll to Top