Adatokból értéket teremtünk

Nagyvállalati adatalapú tapasztalatainkat átültettük KKV környezetbe, hogy segítsünk a hazai termelő kis- és középvállalkozásoknak lépést tartani az Ipar 4.0 és az IoT világában.

Egységben az erő

Egy jó csapatban mindenki tudja, hogy mi a feladata és a maximumot nyújtja. Ez az IMM-data sikerének is az alapja, ugyanakkor, tudjuk, hogy a termelő KKV szektorban nem elég, ha a csapat egy nyelvet beszél, a gépek közötti kommunikációnak is tökéletesnek kell lennie, ami komoly kihívás heterogén termelési környezetben. Lehetetlen küldetésnek tűnhet összahangolni a különböző programnyelveket és technológiákat használó eszközöket, de mi megtaláltuk a közös hangot.

Ahogy cégünk nevében is benne van IMM – Industrial Machine to Machine, a gépek közötti adatáramlást akadálymentesítjük és egységesítjük, hogy a KKV szektor megőrizhesse meglévő gépparkját és versenyképességét. A gépekben ott rejlik az értékes információ, és mi tudjuk, hogyan nyerjük ki: minden ipari adat egy helyre fut be, egy átlátható, és hatékony, elemzői felületen vizualizálva támogatják az adatvezérelt döntéseket. Tudjuk, hogy csak így lehet komoly eredményt elérni, tudjuk, hogy egységben az erő!

Munka közben

Érdemes róla beszélni

Csapatunk

Mindenben egymást erősítjük

Tőke Barnabás
imm_icon

Tőke Barnabás

Head of HW Dev
Linkedin_logo
Hámori Ákos
imm_icon

Hámori Ákos

Head of SW Dev
Linkedin_logo
Tőke Bálint
imm_icon

Tőke Bálint

SW Developer
Linkedin_logo
team7_sizedmanual-min
imm_icon

Hauser Kristóf

CEO/alapító
Linkedin_logo
team8_sizedmanual-min
imm_icon

Borka Georgina

Chief Operating Officer
Linkedin_logo
Katona Bence
imm_icon

Katona Bence

Key Account Manager
Linkedin_logophone_logo
Lendvai ZSolt
imm_icon

Lendvai Zsolt

Growth Consultant
Linkedin_logo
Németh András
imm_icon

Németh András

SW Developer

Büszkék vagyunk arra, hogy a számok mögött meglátjuk az embert: tudjuk, hogy nincsenek sablonmegoldások, ezért minden ügyfelünkre partnerként tekintünk.

Ügyfeleink

Scroll to Top